Калина Екова
За Калина Екова:
Калина започва да тренира полденс на 17-годишна възраст и през 2020 г. става инструктор по полденс. Основни направления, в които преподава, са:
  • Полденс за начинаещи и напреднали на статичен и спининг пилон;
  • Контемпоръри полденс и земни елементи;
  • Обща физическа подготовка и кондиционни упражнения;
  • Индивидуални тренировки.
Нейният подход включва осъзнато изучаване на техничното изпълнение на всеки елемент и съчетаването му в различни комбинации. Съгласуването на полденса със здравословния начин на живот, кондиционната подготовка за тренировка на пилон и създаването на здравословен режим са от особен интерес за Калина.
Най-ценното за нея в залата са приятелската атмосфера и позитивното настроение. Музиката, смехът и любовта към спорта и танците са най-важната част от всяка тренировка за Калина. Преподаването за нея е кауза и призвание, носещо й удовлетворение. Тя се стреми към индивидуален подход към всеки трениращ, за да му позволи да развие пълния си творчески и спортен потенциал.
През 2019 година тя участва в Pole Art Bulgaria, а през годините се включва в ежегодните спектакли на Pole Dance Bulgaria.
 
Други спортни интереси и опит:
Спортът и танците са част от живота на Калина още от ранна детска възраст. През годините тренира модерен балет, латино танци, плуване, волейбол, докато намира своето поприще в полденса.
Тя продължава да търси нови начини за обогатяване чрез спорт и танци. Нейните хобита в свободното време включват: фитнес, балет, съвременен танц, обръчи и воали. Калина успява да приложи подходи от различните спортове и стилове танци и в полденса, за да подобри качеството на тренировките си.
 
Галерия
График:
Дни Център Младост Лозенец
Понеделник
Вторник 12:30 – 13:30
Сряда
Четвъртък 12:30 – 13:30
Петък 17:30 – 18:30
18:30 – 20:00
Събота
Неделя 18:00 – 19:30