Цени

Цени на единични посещения
20 лв.
Пол денс, Въздушна акробатика (воал и обръч), Екзотик пол денс, Пол арт
17 лв.
Бънджи фитнес и денс, Въздушна Йога
15 лв.
*Стречинг, Contemporary, Детска акробатика и йога, Бънджи за деца

Пробно посещение (Пол денс, Въздушна акробатика (воал и обръч), Екзотик пол денс, Пол арт, бънджи фитнес и денс, въздушна йога) е на цена от 15 лв.
*Стречинг за деца е на стойност 12лв.

Цени на абонаментни карти
55 лв. / 100 лв.
За деца и юноши до 14г.

55 лв. Получавате тренировки на стойност 75 лв.
100 лв. Получавате тренировки на стойност 150 лв.

Срок на валидност 60 дни.
 
60 лв.
За ученици и студенти над 14 г.

Получавате тренировки на стойност 80 лв.

Срок на валидност 30 дни.
 
70 лв.
Получавате тренировки на стойност 
80 лв.

Срок на валидност 30 дни.
120 лв.
Получавате тренировки на стойност
140 лв.

Срок на валидност 30 дни.
160 лв.
Получавате тренировки на стойност
200 лв.

Срок на валидност 60 дни.
200 лв.
Получавате тренировки на стойност
260 лв.

Срок на валидност 60 дни.

Картите са валидни за всички видове занимания. Сумата се калкулира с натрупване на цената за единично посещение за съответната тренировка. * За карти над стойност от 160 лв. е възможно разсрочено плащане – при изразходване на 50% от заредената сума и/или преполовяване на валидността на картата, притежателят е длъжен да доплати остатъка от дължимата сума.

Абонаментните карти са валидни във всички студиа на “Pole Dance Bulgaria”. Вижте тук нашите студиа. 
При остатък на сума, която не може да надвишава 14лв, след определено използване на картата в рамките на периода й на валидност, може да бъде прехвърлен с натрупване в нова абонаментна карта или да се използва чрез приспадане при плащане за единично посещение.
В случай че тренирате редовно повече от една година може да попитате за нашата лоялна програма.

Pole Dance Bulgaria работи в партньорство с MultiSport & ISIC Bulgaria!
Ако сте притежател на карта MultiSport, можете да се възползвате от свободен достъп до тренировките обозначени със * в графика.
Притежателите на международна ISIC карта, могат да се възползват от 25% отстъпка от единичната цена на посещение всеки път и 10% отстъпка от цената на всеки артикул в магазина ни.

Други услуги
Услуга Цена
Индивидуален урок 50 лв.
Свободна индивидуална тренировка (Без инструктор) 40 лв.
Свободна групова тренировка (Без инструктор) / на човек 12 лв.
Тренировка извън график (минимум 6 души) / на човек 22 лв.
Професионална фотосесия 210 лв.
Подаръчен ваучер - изберете вид от предлаганите услуги 50 лв.
Хореография (сватбен) танц 400 лв.

  • Индивидуален урок – това е часът, в който инструктура обръща цялото си внимание само и единствено на вас, като също така разполагате с цялото оборудване на залата.
  • Свободна индивидуална тренировка – това е часът, в който разполагате с оборудването на залата и тренирате сами – без инструктор. Превръщате Вашите собствени идеи в изпълнения. Музиката може да бъде съобразена с Вашите желания. Разбира се в залата винаги има инстуктор, към когото можете да се обърнете за помощ или съвет, но часа не се води организирано.
  • Свободна групова тренировка (макс 7-10 човека в зависимост от залата)/ Тренировка се провежда в група, като по време на часа разполагате с оборудването на залата и тренирате самостоятелно – без инструктор. Превръщате Вашите собствени идеи в изпълнения. Музиката може да бъде съобразена с желанията на трениращите. Разбира се, в залата винаги присъства инстуктор, който да съблюдава реда и да съдейства с оборудването, но заниманията не се водят организирано от него. Часът не е подходящ за начинаещи. Картите Мултиспорт не важат за този клас. Тренировката е ориентирана
  • Тренировка извън график (мин. 6 човека) Тренировката е подходяща за подарък на близък човек, момински партита и др. важни събития или ако искате да потренирате с избрани от вас хора. Разполагате с инструктор, както и наличното оборудване в залата. Музиката може да бъде съобразена с Вашите желания. Часът е подходящ само за напреднали. 
  • Професионалнна фотосесия – Извършва се от професионален фотограф, запознат със снимането на pole dance. Продължителност на фотосесията: 2 часа, обработени кадри мин. 20бр. Обработка до 14 работни дни.
  • Подаръчен ваучер – ако искате да направите празника на близък човек специален, може да му подарите избрана от вас услуга, която предлагаме.
  • Хореография (сватбен) танц – искате да подарите на бъдещия си съпруг незабравима изненада, или да изненадате близък човек, като му подарите незабравим спомен. Ние ще подготвим индивидуална хореография, на избрана от вас музика. Услугата включва: 6 часа индивидуално обучение и разучаване на хореография съобразена с вашите възможности, както и предоставяне на пилон (обръч, воал), за деня на събитието.