“Pole Art Bulgaria” отново ще разтърси София, но този път съзтезанието ще бъде международно!

30.03.2019
“Pole Art Bulgaria” отново ще разтърси София, но този път съзтезанието ще бъде международно!

Във второто издание на състезанието по Пол денс ще видите състезатели от цялото земно кълбо. Любители и професионалисти от страната и чужбина ще премерят сили и ще взривят сцената на Кинотеатър “Освобождение” на 22 юни тази година. В различните категории на състезанието ще се включат деца, жени, мъже и двойки, занимаващи се любителски и професионално с този нетрадиционен и зрелищен спорт, който набира все по-голяма популярност.
В “Pole Art Bulgaria 2019” ще покажат уменията си участници от чужбина и представители на школи от България, които ще бъдат оценявани за своята оригиналност, артистичност, техника и сложност на елементите, от авторитетно, международно жури.
Тази година ще станем свидетели и на зрелищни изпълнения на самите съдии, едни от най-добрите на сцената на Пол денс изкуството.
Организатор на събитието отново е екипът на най-големия спортен клуб по въздушна и вертикална акробатика в страната Pole Dance Bulgaria.

БИЛЕТИ: в мрежите на ticketportal
онлайн, Централен офис Тикетпортал, Туристическа агенция Tour 4 fun, Арена Армеец, книжарници BOOKTRADING, Greenwich Book Center, НДК Билетен Център, магазин “На тъмно”, НДК – Билетна каса, Кино “Люмиер Лидл”, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore

Всички новини