Мирослав Петров

  За Миро:

  Мирослав е артист по природа. Започва творческия си път още в ранните си детски години с художествени и литературни кръжоци, пленери и зелени училища. Печели множество награди и прави първата си изцяло самостоятелна изложба много преди дори да си помисли, че това ще го отведе в една от най-добрите художествени гимназии на Балканите. Продължава пътя си в посока политическа журналистика и PR, но не успява да надхитри съдбата и се превръща в талантлив и креативен рекламист – собственик на бутикова рекламна агенция.

  В залата на Pole Dance Bulgaria попада съвсем случайно. Като един истински кавалер и добър приятел, Миро се съгласява да придружи своя приятелка за подкрепа и компания. Страстта му към този спорт пламва мигновено. С неговата физическа подготовка, отдаденост и желание, за кратко време той се откроява като най-добрият мъж в пол денса в България. Желанието на Миро да се развива в тази насока е неописуемо силно и съвсем логично това го тласка към нови предизвикателства и усъвършенстване на неговите танцувални умения в различни стилове и школи.

  По отношение на тренировките… Мирослав има силно присъствие на духа в залата, закачливо чувство за хумор, невероятно око за естетиката и усет към правилното. Овладява и преподава с лекота както силовите така и пластичните елементи и пълният му потенциал все още не е ясен дори на самия него. Изключително търпелив и внимателен е към своите ученици. Има засилен интерес към това да създаде първите смесени двойки на пилон в страната и затова се надява да привлече повече представители на силния пол към вертикалната акробатика и да разбие предразсъдиците им към този спорт. Мечтае той или някой от неговите ученици един ден да се върне с награда от голямо международно състезание.

  Постижения и награди:

  Шоу изпълнение Pole Dance Festival Burgas 2017

  Галерия:

  График:

  Дни Лозенец Център Младост
  Понеделник  18:55-20:25
  Вторник
  Сряда  18:55-20:55
  Четвъртък
  Петък 16:00-17:30, 17:45-18:45
  Събота
  Неделя 12:00-13:30, 15:15-16:15, 16:30-17:30