Христина Станева

  За Хриси:

  Христина тръгва по пътя на йога през 2012г. Първоначално практикува самостоятелно вкъщи, след което намира своя гуру и до днес посещава практиките му. В началото представата и за йога е съвсем различна от това, в което  се превръща с течение на времето. Осъзнава, че йога не се състои само от асани и пранаяма (дихателни техники), а е начин на живот. Това е процес, чрез който имаме възможността да преоткрием себе си и изначалната си същност, за която често забравяме с течение на времето. Практиките са начин да се освободим от натрупаните в ежедневието страхове, привързаности и зависимости. По този начин се връщаме към детето в себе си и се научаваме да живеем живот, свободен от страдания и изпълнен с радост и по детски чиста любов.

  Жаждата на Хриси за такъв живот става все по-голяма и въпреки трудностите по пътя, тя продължава да го следва с вяра и отдаденост, знаейки, че това е нейната истинска мисия и потенциал за развитие. А именно да учи и да предава своите знания нататък чрез индукция, чрез „докосване“.

  През 2014г. Христина, заедно с неин много близък и скъп човек, открива школа за йога, където тя самата изпълнява ролята на организатор и управител. През времето, в което е ангажирана със залата, Христина започва да обмисля своето професионално развитие в сферата на йога. Завършва основен курс за преподавател и специализира йога за деца. Освен йогата, децата са другата нейна любов – те, със своя чист и необременен светоглед, са нещото което я вдъхновява и зарежда. Практиките за деца имат видим благоприятен ефект върху цялостното развитие на малчуганите – умствено и физическо.

  Галерия:

  График:

  Дни Лозенец Център Младост
  Понеделник
  Вторник
  Сряда
  Четвъртък
  Петък
  Събота  14:30-15:30
  Неделя