Иван Караиванов

  За Иван:

  Иван започва да практикува въздушна йога през 2013 г. и само година по-късно, самият той заема мястото на преподавател. От самото начало се влюбва в практиката, различна от класическата йога, след като получава възможността да изследва отблизо влиянието й върху тялото си. Започва да посещава класовете в момент, когато е в много лоша физическа форма и с удоволствие забелязва как люлката за въздушна йога му позволява да изпълнява упражнения и пози, които иначе са много трудни за изпълнение на земя, дори за хора в отлична форма. Неговата собствена значително се подобрява още през първите месеци, като това бързо оказва позитивен ефект и върху духовното му състояние. С течение на времето осъзнава, че иска да се занимава с въздушна йога  професионално.

  Да вижда именно този ефект и у другите хора е една от причините да се отдаде на преподаването. Всички, без изключение, излизат от релаксацията след практиката с усмивка и добро настроение. Досегът на Иван с йога променя начина му на мислене и отношението му към живота и всичко в него. Искреното му желание е да помогне на колкото се може повече хора да се запознаят с ползата от въздушна йога и нейното въздействие върху тялото, без това да е съпроводено с извънредни физически усилия .

  През 2015 г. Иван завършва и курс за преподавател по класическа (хатха) йога. Притежава международно признат сертификат на Yoga Alliance.

  Галерия:

  График:

  Дни Лозенец Център Студентски град
  Понеделник
  Вторник  20:30-22:00  18:00-19:30
  Сряда
  Четвъртък  15:00-16:30, 19:00-20:30
  Петък  19:15-20:45
  Събота  14:30-16:00
  Неделя  19:00-20:30