ВЪЗДУШЕН ВОАЛ

Воалите висят от тавана и заемат водеща роля по време на шоуто. Артистът  се люлее във въздуха, като демонстрира сила, пластика и грация. По време на това зрелищно изпълнение, публиката става свидетел на елегантни изкачвания, динамични движения и фигури, грандиозни и неочаквани спускания рязко към земята. За да е максимално впечатляващо, изпълнението и се провежда високо над главите на зрителите. Впечатлете гостите си и ги оставете без дъх с тази демонстрация на високо ниво на въздушна акробатика, доказваща неизмеримите способности на човешкото тяло.

Въздушните воали са особено подходящи за места с висок таван, тъй като артистът представя своята шоу програма високо във въздуха. По този начин изпълнението може да бъде наблюдавано от всички ъгли на помещението, за наслада на всеки присъстващ.

За шоу програма с въздушни воали Ви е необходима минимална височина 3 – 3,5 метра, както и устойчиво място на тавана, където да бъде окачен. В някои случаи може да бъде монтирана преносима въздушна платформа.

Свържете се с нас
Галерия