Росица Паунова

  За Роси:

  Роси е едно от свежите попълнения в Pole Dance Bulgaria. За пръв път стъпва в залата през февруари 2016 г., след пауза в спортната си кариера. Осем години от своето детство тя отдава на художествената гимнастика, като се занимава професионално в спортен клуб Левски, но поради здравословни причини се налага да прекрати. Следват плуване и таекуондо – отново две дисциплиниращи и развиващи различни аспекти на физиката спортни сфери.

  От няколко години Роси работи предимно на компютър и с времето обездвижването започва да тежи на спортната й натура. В един момент, заедно със своя колежка и приятелка, решават, че е крайно време да се заемат отново с нещо в сферата на спорта. Ето как се заражда идеята да опитат класове по вертикална акробатика, която ги довежда в залата на Pole Dance Bulgaria.

  Още след първата тренировка решeнието за Роси е ясно – това е дейността, с която иска да продължи да се занимава от този момент нататък. Високата й физическа култура, в комбинация с усърдие и труд, бързо водят до желаните резултати, а на всеки, който пристъпи в залата, Роси казва, че Пол Денсът е красив и, разбира се, труден, но развива много качества и определено си заслужава човек да отделя от времето си за него.

  Бивайки сравнително от скоро в този спорт, Роси вече знае много, но е щастлива, че й предстои и още много за научаване. Надява се с времето да допринесе по един или друг начин за развитието му и нейн стремеж е да запознае повече хора отблизо с това начинание, да ги накара да усетят тръпката и емоцията от него, както и да повярват във възможностите си.

  Постижения и награди:

  4-то място на PoleArt Italy 2018 – категория  аматьори

  2-ро място на Pole Dance Festival Burgas 2017 – категория pole dance

  3-ро място на PoleArt Bulgaria 2017 – категория  полу-професионалисти

  Снимки:

  График:

  Дни Лозенец Център Младост
  Понеделник
  Вторник  19:45 – 21:15
  Сряда
  Четвъртък  19:45 – 21:15
  Петък
  Събота  18:00-19:30, 19:45-21:15
  Неделя