Мила Манева

  За Мила:

  Стартирайки с различни занимания още в предучилищна възраст, до трети клас Мила вече има зад гърба си опит в състезателните танци и балета. Следват 7 години плуване, 3 години карате и оттам насетне бокс и каяк в свободното време. Мисли си, че е открила спорта на живота си, когато преди десет години стъпва в боксовата зала, но греши… Преоткрива танцовото изкуство под формата на пол денс.

  Истината е, че тя мечтае да тренира пол денс още от ученичка, но тогава у нас все още не се практикува като свободен спорт, а и самата тя не вярва, че би било възможно да изпълни която и да е от сложните фигури, които е виждала на клиповете в интернет.

  За Pole Dance Bulgaria научава през 2016 година, докато все още пише докторската си дисертация, и решава, че това би бил чудесен подарък по случай защитата. Търпеливо изчаква да предаде окончателния текст и на следващия ден се озовава в залата, явно без капка съмнение, че това няма да остане първа и последна тренировка, тъй като предвидливо два дни преди това вече си е поръчала пилон, който веднага намира място между боксовите круши в стаята й.

  Първоначално се чувства доста неловко – не само защото новата й страст няма нищо общо с това, което тялото й е свикнало да прави, но и защото се оказва изправена пред едно ново, чисто психологическо предизвикателство – преобладаваща женска компания в залата.

  Това, което я амбицира най-много и я кара да очаква всяка следваща тренировка с вълнение и нетърпение, е хоризонтът разкриващ се с нови идеи и неща за научаване, както и всичко, което и предстои.

  Галерия:

  График:

  Дни Лозенец Център Младост
  Понеделник   16:00-17:00, 17:20-18:50
  Вторник
  Сряда  15:45-17:15, 17:20-18:50
  Четвъртък
  Петък  16:00-17:30
  Събота
  Неделя