Във второто издание на състезанието по Пол денс ще видите състезатели от цялото земно кълбо. Любители и професионалисти от страната и чужбина ще премерят сили и ще взривят сцената на Кинотеатър “Освобождение” на 22 юни тази година. В различните категории на състезанието ще се включат деца, жени, мъже и двойки, занимаващи се любителски и професионално с този нетрадиционен и зрелищен спорт, който набира все по-голяма популярност.
В “Pole Art Bulgaria 2019” ще покажат уменията си участници от чужбина и представители на школи от България, които ще бъдат оценявани за своята оригиналност, артистичност, техника и сложност на елементите, от авторитетно, международно жури.
Тази година ще станем свидетели и на зрелищни изпълнения на самите съдии, едни от най-добрите на сцената на Пол денс изкуството.
Организатор на събитието отново е екипът на най-големия спортен клуб по въздушна и вертикална акробатика в страната Pole Dance Bulgaria.

БИЛЕТИ: в мрежите на ticketportal
онлайн, Централен офис Тикетпортал, Туристическа агенция Tour 4 fun, Арена Армеец, книжарници BOOKTRADING, Greenwich Book Center, НДК Билетен Център, магазин “На тъмно”, НДК – Билетна каса, Кино “Люмиер Лидл”, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore