Цени

Цени на единични посещения

18 лв.

Пол денс, Въздушна акробатика (воал и обръч), Екзотик пол денс, Пол арт

15 лв.

Бънджи фитнес и денс, Въздушна Йога

12 лв.

Стречинг, Contemporary, Детска акробатика и йога, Бънджи за деца

Пробно посещение (Пол денс, Въздушна акробатика (воал и обръч), Екзотик пол денс, Пол арт, бънджи фитнес и денс, въздушна йога) е на цена от 12 лв.

Цени на абонаментни карти

50 лв.

Получавате тренировки на стойност    72 лв.

За деца, ученици, студенти.

*Срок на валидност 30/60 дни.

60 лв.

Получавате тренировки на стойност    72 лв.

 

Срок на валидност 30 дни.

90 лв.

Получавате тренировки на стойност    144 лв.

За деца и ученици до 14г.

Срок на валидност 60 дни.

110 лв.

Получавате тренировки на стойност    144 лв.

Срок на валидност 30 дни.

155 лв.

Получавате тренировки на стойност    216 лв.

Срок на валидност 60 дни.

195 лв.

Получавате тренировки на стойност 288 лв.

Срок на валидност 60 дни.

Картите са валидни за всички видове занимания. Сумата се калкулира с натрупване на цената за единично посещение за съответната тренировка. * За карти над стойност от 155 лв. е възможно разсрочено плащане – при изразходване на 50% от заредената сума и/или преполовяване на валидността на картата, притежателят е длъжен да доплати остатъка от дължимата сума.

*Картите за деца (4-14г.) посещаващи детска въздушна и вертикална акробатика, бънджи за деца, както и въздушна йога са със срок на валидност 60 дни. Важи само в детски часове.

*Деца над 14г. могат да използват карта (50лв.) в часовете за възрастни. Срок на валидност 30 дни.

 Абонаментните карти са валидни във всички студиа на “Pole Dance Bulgaria”. Кликнете тук за да видите студиата.

При остатък на сума, която не може да надвишава 11лв, след определено използване на картата в рамките на периода й на валидност, може да бъде прехвърлен с натрупване в нова абонаментна карта или да се използва чрез приспадане при плащане за единично посещение.

В случай че тренирате повече от една година може да попитате за нашата лоялна програма.

Pole Dance Bulgaria вече работи в партньорство с MultiSport & ISIC Bulgaria!

Ако сте притежател на карта MultiSport, можете да се възползвате от свободен достъп до тренировките обозначени със * в графика.

Притежателите на международна ISIC карта, могат да се възползват от 25% отстъпка от единичната цена на посещение всеки път и 10% отстъпка от цената на всеки артикул в електронния ни магазин.

Други услуги

Услуги Цени
Индивидуален урок 50 лв.
Свободна индивидуална тренировка (Без инструктор) 40 лв.
Свободна групова тренировка (Без инструктор) 12 лв./ човек
Тренировка извън график (минимум 6 души) 20 лв./ човек
Професионална фотосесия 210лв.
Подаръчен ваучер изберете вид от предлаганите услуги
Хореография (сватбен) танц 400 лв.
  • Индивидуален урок – това е часът, в който инструктура обръща цялото си внимание само и единствено на вас, като също така разполагате с цялото оборудване на залата.
  • Свободна тренировка – това е часът, в който разполагате с оборудването на залата и тренирате сами – без инструктор. Превръщате Вашите собствени идеи в изпълнения. Музиката може да бъде съобразена с Вашите желания. Разбира се в залата винаги има инстуктор, към когото можете да се обърнете за помощ или съвет, но часа не се води организирано.
  • Свободна групова тренировка (мин.2/ макс 10 човека)/ Тренировка се провежда в група, като по време на часа разполагате с оборудването на залата и тренирате самостоятелно – без инструктор. Превръщате Вашите собствени идеи в изпълнения. Музиката може да бъде съобразена с желанията на трениращите. Разбира се, в залата винаги присъства инстуктор, който да съблюдава реда и да съдейства с оборудването, но заниманията не се водят организирано от него. Часът не е подходящ за начинаещи.
  • Тренировка извън график (мин. 6 човека) Тренировката е подходяща за подарък на близък човек, момински партита и др. важни събития или ако искате да потренирате с избрани от вас хора. Разполагате с инструктор, както и наличното оборудване в залата. Музиката може да бъде съобразена с Вашите желания.
  • Професионалнна фотосесия – Извършва се от професионален фотограф, запознат със снимането на pole dance. Продължителност на фотосесията:  2 часа, обработени кадри мин. 20бр. Обработка до 14 работни дни.
  • Подаръчен ваучер – ако искате да направите празника на близък човек специален, може да му подарите избрана от вас услуга, която предлагаме.
  • Хореография (сватбен) танц – искате да подарите на бъдещия си съпруг незабравима изненада, или да изненадате близък човек, като му подарите незабравим спомен. Ние ще подготвим индивидуална хореография, на избрана от вас музика. Услугата включва: 6 часа индивидуално обучение и разучаване на хореография съобразена с вашите възможности, както и предоставяне на пилон (обръч, воал), за деня на събитието.