ТРЕНИРОВКИ ЗА ДЕЦА

Видове

 • Пол денс за деца
 • Пол спорт за деца
 • Пол арт за деца
 • Въздушна йога за деца
 • Стречинг за деца
 • Йога за деца
 • Въздушен обръч за деца
 • Въздушни воали за деца
 • Бънджи фитнес за деца

Абонаментни карти

50 лв.

Получавате 72 точки (6 тренировки).

За деца, ученици и студенти.

Срок на валидност 60 дни.

90 лв.

Получавате 144 точки (12 тренировки).

За деца и ученици.

Срок на валидност 60 дни.

35 лв.

Индивидуална тренировка

За деца и ученици.

Продължителност  60 мин.

Единично посещение е на цена от 12 лв. Всички тренировки са подходящи за деца над 4г. възраст.

Абонаментните карти са валидни във всички студиа на “Pole Dance Bulgaria” и за всички видове занимания. Сумата се калкулира с натрупване на цената за единично посещение за съответната тренировка. Може да се закупят от всяко струдио на “Pole Dance Bulgaria”. Кликнете тук за да видите студиата.

Записванията за класовете са задължителни, поне ден предварително. За месечно записване, след 15то число на всеки месец.

Ако детето ви е притежател на детска MultiSport, можете да се възползвате от свободен достъп до тренировките обозначените със * в графика.

Ако детето ви е притежател на детска карта Andjoy, можете да се възползва от свободен достъп до всички тренировки за деца, предлагани от нас с изключение на бънджи фитнес и денс.

– Индивидуална тренировка – това е часът, в който инструктура обръща цялото си внимание само и единствено на Вашето дете, като също така разполага с цялото оборудване на залата.

– Състезателен пакет – индивидуално обучение и разучаване на хореография съобразена с вазможностите на Вашето дете, специално подготвена и съобразена с правилата на състезанието.

Видове тренировки

Pole Dance за деца /пол денс за деца/

Пол Денс за деца представлява забавна и ангажираща вниманието физическа активност,  която ще мотивира децата Ви да се придържат към активен и здравословен начин на живот от малки.

Класовете по Пол Денс ще допринесат за необходимите умения, които детето трябва да притежава в различните стадии на растеж:

 • развиване на двигателната култура на детето
 • участие в различни отборни игри – допринася за социалното развитие на детето и реакции в конкурентна среда
 • изпълнение на лесни танцови движения
 • развиване на гъвкавост, сила, техника, контрол и баланс

В Пол денс танците над 60% се набляга на акробатиката, а в останалата част на артистичност в изпълнението.

Класовете по Пол Денс също ще насърчат Вашето дете да развива своето въображение и креативност чрез различни активности, включващи и изключващи пилон. Осигурени са различни индивидуални, дуетни и групови занимания. Всеки клас е специално създаден, така че децата да усвояват различни движения и да развиват физическата си култура докато се забавляват!

Инструкторите ни са изцяло квалифицирани за работа с деца.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: къс клин, потник, чорапи

Pole Sport за деца /пол спорт за деца/

Пол Спорт  за деца е отделен спорт, в който физическите данни и сложността на елементите е от първостепенно значение. Изисква сила, издръжливост, координация и гъвкавост.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: къс клин, потник, чорапи

Pole Art за деца /пол арт за деца/

“Пол Арт” за деца e клас, в който се изучават кратки хореографии, съчетаващи техники от съвременния танц, акробатични елементи на пилон и земя, както и преходите между тях. В часовете по “Пол Арт” се акцентира върху стъпките, движенията, позициите и изразителността на тялото и лицето по време на танца. В него ще имат възможността да работят върху двигателната си култура, издръжливостта и артистичността си. В тези тренировки подготвяме децата за състезания тип Пол Арт България, в които се комбинира театралната и акробатичната част на съчетанието.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, къси панталонки, спортно бюстие, потник, калци, чорапи, наколенки за танци.

Детска въздушна йога /Kids fly yoga/

Защо йогата е важна за децата? Какви са ползите от нея?

Ето и отговорите на тези въпроси:

 • Подобрява вниманието и концентрацията
 • Разширява въображението
 • Успокоява ума и намалява напрежението и стреса
 • Регулира метаболизма
 • Допринася за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция
 • Активира вътрешна мускулатура
 • Развива гъвкавост, координация и обща физическа култура.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Stretching за деца /стречинг за деца/

Стречингът е набор от упражнения, насочени към развитието на гъвкавост, разтягане и подвижност на ставите.

Включва статични елементи от йогата, дихателни практики, упражнения за издръжливост и баланс, наземна гимнастика, елементи от пилатес и балет.

Тези уроци включват всички мускулни групи. Вашите деца не само ще бъдат в състояние да направят шпагат или да увеличат своята гъвкавост, но и ще подобрат еластичността на мускулите си. Стречингът влияе благоприятно за подобряване на стойката, облекчаване на стреса и укрепване на тонуса им.

 • разтегливостта се отнася до мускулите, сухожилията и лигаментите, т.е. това е способността на влакната да увеличават дължината си под въздействието на приложен натиск. Това понятие не трябва да се бърка с “еластичност”.
 • еластичността е качество на мускулите, което им позволява да възстановяват първоначалната си форма след деформация – под въздействието на тежест или след разтягане. Когато мускулът е съкратен, еластичността му нараства за сметка на разтегливостта; при мускулна умора се увеличава разтегливостта.
 • мобилността е качество на ставите, което зависи от няколко фактора и се отнася до обхвата им на движение.
 • гъвкавост обикновено използваме като общо понятие, обединяващо горните две. Това е способността на човек да извършва движения с широк обхват, тя може да е вродена или придобита. Гъвкавостта зависи както от мобилността на ставите, така и от разтегливостта на влакната, мускулния тонус и температура, и мускулната еластичност.
 • мускулен тонус наричаме състоянието на леко съкращение на мускулите в покой. Той се регулира от работата на нервната система и поддържа стойката на тялото. “Добър” и “лош” тонус са условни понятия, като “лош” се отнася до двете крайности: при нисък тонус налице е лоша стойка, липса на координация в движенията.

Ако тонусът е прекалено висок, става въпрос за т.нар. “ригидна”, претренирана, твърда мускулатура. Добрият мускулен тонус ни осигурява свобода на движенията и добра координация, отлага момента на настъпването на умора.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Детска йога /Kids yoga/

А защо въздушна йога за деца?

 • Защото няма дете, което да не обича да се забавлява, да се люлее, да „лети“.
 • Защото люлките са прекрасен начин да превърнем йога практиката в истинско забавление.
 • Защото изпълнявайки упражненията върху люлка, работим както за тялото, така и за радост и усмивка, която е необходима на децата, за да растат щастливи.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Aerial hoop & silks for kids /Въздушна акробатика за деца/

Въздушната акробатика (обръч, воали, хамак и др.) за деца представлява забавна и ангажираща вниманието физическа активност, която ще мотивира децата Ви да се придържат към активен и здравословен начин на живот от малки. Класовете по въздушна акробатика ще допринесат за необходимите умения, които детето трябва да притежава в различните стадии на растеж:

 • Развиване на двигателната култура на детето;
 • Участие в различни отборни игри;
 • Допринася за социалното развитие на детето и адекватните му реакции в конкурентна среда:
 • Изпълнение на лесни танцови движения:
 • Развиване на гъвкавост, сила, техника, контрол и баланс;

Класовете ще насърчат Вашето дете да развива своето въображение и креативност чрез различни активности, включващи и изключващи обръч, воали, хамак и др. Осигурени са различни индивидуални, дуетни и групови занимания. Всеки клас е специално създаден, така че децата да усвояват различни движения и да развиват физическата си култура докато се забавляват! Инструкторите ни са изцяло подготвени за работа с деца.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Bungee fitness and dance за деца /Бънжди фитнес и денс за деца/

Bungee fitness and Dance – новият уникален и забавен начин за високоинтензивна тренировка!

Bungee fitness and Dance е специално разработена иновативна тренировъчна програма за укрепване на мускулите чрез свободата на движението. Развива сила, гъвкавост, баланс, координация и тонус за цялото тяло. Комбинира в себе си аеробни, акробатични и танцови движения със средно до високо ниво на интензивност.

Благодарение на помощта, която оказва бънджито, гравитацията се преодолява лесно, което прави изпълението на упражненията атрактивни, но същевременно и безопасни. За разлика от други спортове, тук липсва натоварване на ставите. В допълнение, това е един прекрасен начин да укрепим и заздравим цялостно мускулатурата си без дори да осъзнаваме.

Bungee fitness and Dance тренировките предлагат огромно количество забавление. Летенето в залата, докато сте прикрепени към тавана, ви кара да се чувствате напълно безтегловни и безгрижни, а тялото отделя ендорфини, което ви кара да се чувствате радостни и щастливи.

Може да се чудите какви упражнения могат да се правят докато сте прикрепени към тавана.

Е, повече, отколкото си мислите! Има безкрайни варианти, с които да „подправите“ вашата Bungee тренировка. В зависимост от личните предпочитания и физически възможности, вие и вашият треньор, избирате какъв тип натоварване е подходящо – интервални силови упражнения, летежи, скокове, завъртания или просто всичко това в комбинация на танц.

Благодарение на универсалността си Bungee Fitness e идеален за всички, независимо от възрастта или физическото състояние.

Не пропускайте да се докоснете до новото попълнение във въздушния свят на Pole Dance Bulgaria!

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, топ (областта на тази и корема е необходимо да бъде покрита), чисти маратонки (по желание)

* Bungee Fitness and Dance не работи с карти Мултиспорт и Andjoy

Инструктори

График

Изберете студио, като кликнете върху разделите

Младост

График студио Младост

Понеделник

Час Вид Инструктор
*11:00 – 12:00 Въздушна йога за деца Росица Лазарова
17:45 – 18:45 Въздушни воали за деца Теодора Георгиева

Сряда

Час Вид Инструктор
*11:00 – 12:00 Въздушна йога за деца Росица Лазарова
17:45 – 18:45 Бънджи за деца Росица Лазарова

Четвъртък

Час Вид Инструктор
*11:00 – 12:00 Пол денс за деца Десислава Стойчева
18:00 – 19:00 Въздушен обръч за деца Лора Илиева

Събота

Час Вид Инструктор
12:30 – 13:30 Въздушни воали за деца Ива Дайновска

Неделя

Час Вид Инструктор
*10:30 – 11:30 Въздушни воали за деца Анна Николова
11:00 – 12:00 Пол денс за деца Десислава Стойчева
17:00 – 18:00 Бънджи за деца Ани Гошева

* В часовете може да се ползват карти “Мultisport”.

Център

График студио Център

Вторник

Час Вид Инструктор
*09:30 – 10:30 Пол денс за деца Яна Янева

Събота

Час Вид Инструктор
09:45 – 10:45 Въздушна и вертикална акробатика за деца (воали, хамак, пилон) Гергана Анна
*14:30 – 15:30 Детска въздушна йога Хриси/Роси

Неделя

Час Вид Инструктор
13:30 – 14:30 Въздушна и вертикална акробатика за деца (воали, хамак, пилон) Диана & Ива
17:30 – 18:30 Въздушна и вертикална акробатика за деца (обръч, пилон) Диана & Лора

Лозенец

График студио Лозенец

Четвъртък

Час Вид Инструктор
*10:30 – 11:30 Пол денс за деца Яна Янева

Петък

Час Вид Инструктор
*17:30 – 18:30 Пол денс за деца Диана Терзийска

* В часовете може да се ползват карти “Мultisport”.