ТРЕНИРОВКИ ЗА ДЕЦА

Видове

 • Пол денс за деца
 • Пол спорт за деца
 • Пол арт за деца
 • Въздушна йога за деца
 • Стречинг за деца
 • Йога за деца
 • Въздушен обръч за деца
 • Въздушни воали/хамак за деца
 • Бънджи фитнес за деца

Абонаментни карти

50 лв.

Получавате 72 точки (6 тренировки).

За деца, ученици и студенти.

Срок на валидност 60 дни.

90 лв.

Получавате 144 точки (12 тренировки).

За деца и ученици до 14г.

Срок на валидност 60 дни.

35 лв.

Индивидуална тренировка

За деца и ученици.

Продължителност  60 мин.

Единично посещение е на цена от 12 лв. Всички тренировки са подходящи за деца над 4г. възраст.

Абонаментните карти за деца (4-14г.) са валидни във всички студиа на “Pole Dance Bulgaria” и за всички видове занимания посочени в графика като детски. Сумата се калкулира с натрупване на цената за единично посещение за съответната тренировка. Може да се закупят от всяко струдио на “Pole Dance Bulgaria”. Кликнете тук за да видите студиата.

*Деца над 14г. могат да използват карта (50лв.) в часовете за възрастни. Срок на валидност 30 дни.

Ако детето ви е притежател на детска MultiSport, можете да се възползвате от свободен достъп до тренировките обозначените със * в графика.

– Индивидуална тренировка – това е часът, в който инструктура обръща цялото си внимание само и единствено на Вашето дете, като също така разполага с цялото оборудване на залата.

– Състезателен пакет – индивидуално обучение и разучаване на хореография съобразена с вазможностите на Вашето дете, специално подготвена и съобразена с правилата на състезанието.

Видове тренировки

Pole Dance за деца /пол денс за деца/

Пол Денс за деца представлява забавна и ангажираща вниманието физическа активност,  която ще мотивира децата Ви да се придържат към активен и здравословен начин на живот от малки.

Класовете по Пол Денс ще допринесат за необходимите умения, които детето трябва да притежава в различните стадии на растеж:

 • развиване на двигателната култура на детето
 • участие в различни отборни игри – допринася за социалното развитие на детето и реакции в конкурентна среда
 • изпълнение на лесни танцови движения
 • развиване на гъвкавост, сила, техника, контрол и баланс

В Пол денс танците над 60% се набляга на акробатиката, а в останалата част на артистичност в изпълнението.

Класовете по Пол Денс също ще насърчат Вашето дете да развива своето въображение и креативност чрез различни активности, включващи и изключващи пилон. Осигурени са различни индивидуални, дуетни и групови занимания. Всеки клас е специално създаден, така че децата да усвояват различни движения и да развиват физическата си култура докато се забавляват!

Инструкторите ни са изцяло квалифицирани за работа с деца.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: къс клин, потник, чорапи

Pole Sport за деца /пол спорт за деца/

Пол Спорт  за деца е отделен спорт, в който физическите данни и сложността на елементите е от първостепенно значение. Изисква сила, издръжливост, координация и гъвкавост.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: къс клин, потник, чорапи

Pole Art за деца /пол арт за деца/

“Пол Арт” за деца e клас, в който се изучават кратки хореографии, съчетаващи техники от съвременния танц, акробатични елементи на пилон и земя, както и преходите между тях. В часовете по “Пол Арт” се акцентира върху стъпките, движенията, позициите и изразителността на тялото и лицето по време на танца. В него ще имат възможността да работят върху двигателната си култура, издръжливостта и артистичността си. В тези тренировки подготвяме децата за състезания тип Пол Арт България, в които се комбинира театралната и акробатичната част на съчетанието.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, къси панталонки, спортно бюстие, потник, калци, чорапи, наколенки за танци.

Детска въздушна йога /Kids fly yoga/

Защо йогата е важна за децата? Какви са ползите от нея?

Ето и отговорите на тези въпроси:

 • Подобрява вниманието и концентрацията
 • Разширява въображението
 • Успокоява ума и намалява напрежението и стреса
 • Регулира метаболизма
 • Допринася за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция
 • Активира вътрешна мускулатура
 • Развива гъвкавост, координация и обща физическа култура.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Stretching за деца /стречинг за деца/

Стречингът е набор от упражнения, насочени към развитието на гъвкавост, разтягане и подвижност на ставите.

Включва статични елементи от йогата, дихателни практики, упражнения за издръжливост и баланс, наземна гимнастика, елементи от пилатес и балет.

Тези уроци включват всички мускулни групи. Вашите деца не само ще бъдат в състояние да направят шпагат или да увеличат своята гъвкавост, но и ще подобрат еластичността на мускулите си. Стречингът влияе благоприятно за подобряване на стойката, облекчаване на стреса и укрепване на тонуса им.

 • разтегливостта се отнася до мускулите, сухожилията и лигаментите, т.е. това е способността на влакната да увеличават дължината си под въздействието на приложен натиск. Това понятие не трябва да се бърка с “еластичност”.
 • еластичността е качество на мускулите, което им позволява да възстановяват първоначалната си форма след деформация – под въздействието на тежест или след разтягане. Когато мускулът е съкратен, еластичността му нараства за сметка на разтегливостта; при мускулна умора се увеличава разтегливостта.
 • мобилността е качество на ставите, което зависи от няколко фактора и се отнася до обхвата им на движение.
 • гъвкавост обикновено използваме като общо понятие, обединяващо горните две. Това е способността на човек да извършва движения с широк обхват, тя може да е вродена или придобита. Гъвкавостта зависи както от мобилността на ставите, така и от разтегливостта на влакната, мускулния тонус и температура, и мускулната еластичност.
 • мускулен тонус наричаме състоянието на леко съкращение на мускулите в покой. Той се регулира от работата на нервната система и поддържа стойката на тялото. “Добър” и “лош” тонус са условни понятия, като “лош” се отнася до двете крайности: при нисък тонус налице е лоша стойка, липса на координация в движенията.

Ако тонусът е прекалено висок, става въпрос за т.нар. “ригидна”, претренирана, твърда мускулатура. Добрият мускулен тонус ни осигурява свобода на движенията и добра координация, отлага момента на настъпването на умора.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Детска йога /Kids yoga/

А защо въздушна йога за деца?

 • Защото няма дете, което да не обича да се забавлява, да се люлее, да „лети“.
 • Защото люлките са прекрасен начин да превърнем йога практиката в истинско забавление.
 • Защото изпълнявайки упражненията върху люлка, работим както за тялото, така и за радост и усмивка, която е необходима на децата, за да растат щастливи.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Aerial hoop & silks for kids /Въздушна акробатика за деца/

Въздушната акробатика (обръч, воали, хамак и др.) за деца представлява забавна и ангажираща вниманието физическа активност, която ще мотивира децата Ви да се придържат към активен и здравословен начин на живот от малки. Класовете по въздушна акробатика ще допринесат за необходимите умения, които детето трябва да притежава в различните стадии на растеж:

 • Развиване на двигателната култура на детето;
 • Участие в различни отборни игри;
 • Допринася за социалното развитие на детето и адекватните му реакции в конкурентна среда:
 • Изпълнение на лесни танцови движения:
 • Развиване на гъвкавост, сила, техника, контрол и баланс;

Класовете ще насърчат Вашето дете да развива своето въображение и креативност чрез различни активности, включващи и изключващи обръч, воали, хамак и др. Осигурени са различни индивидуални, дуетни и групови занимания. Всеки клас е специално създаден, така че децата да усвояват различни движения и да развиват физическата си култура докато се забавляват! Инструкторите ни са изцяло подготвени за работа с деца.

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Bungee fitness and dance за деца /Бънжди фитнес и денс за деца/

Bungee fitness and Dance – новият уникален и забавен начин за високоинтензивна тренировка!

Bungee fitness and Dance е специално разработена иновативна тренировъчна програма за укрепване на мускулите чрез свободата на движението. Развива сила, гъвкавост, баланс, координация и тонус за цялото тяло. Комбинира в себе си аеробни, акробатични и танцови движения със средно до високо ниво на интензивност.

Благодарение на помощта, която оказва бънджито, гравитацията се преодолява лесно, което прави изпълението на упражненията атрактивни, но същевременно и безопасни. За разлика от други спортове, тук липсва натоварване на ставите. В допълнение, това е един прекрасен начин да укрепим и заздравим цялостно мускулатурата си без дори да осъзнаваме.

Bungee fitness and Dance тренировките предлагат огромно количество забавление. Летенето в залата, докато сте прикрепени към тавана, ви кара да се чувствате напълно безтегловни и безгрижни, а тялото отделя ендорфини, което ви кара да се чувствате радостни и щастливи.

Може да се чудите какви упражнения могат да се правят докато сте прикрепени към тавана.

Е, повече, отколкото си мислите! Има безкрайни варианти, с които да „подправите“ вашата Bungee тренировка. В зависимост от личните предпочитания и физически възможности, вие и вашият треньор, избирате какъв тип натоварване е подходящо – интервални силови упражнения, летежи, скокове, завъртания или просто всичко това в комбинация на танц.

Благодарение на универсалността си Bungee Fitness e идеален за всички, независимо от възрастта или физическото състояние.

Не пропускайте да се докоснете до новото попълнение във въздушния свят на Pole Dance Bulgaria!

Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, топ (областта на тази и корема е необходимо да бъде покрита), чисти маратонки (по желание)

* Bungee Fitness and Dance не работи с карти Мултиспорт и Andjoy

Инструктори

График

Изберете студио, като кликнете върху разделите

Младост

График студио Младост

Понеделник

Час Вид Инструктор
*10:30 – 11:30 Въздушна йога за деца Росица Лазарова
17:45 – 18:45 Въздушни воали/хамак за деца Теодора Георгиева

Вторник

Час Вид Инструктор
11:00 – 12:00 Въздушна акробатика – воали/хамак за деца Теодора Георгиева
18:15 – 19:15 Въздушна акробатика – воали за деца Адриана Колева

Сряда

Час Вид Инструктор
*10:30 – 11:30 Въздушна йога за деца Росица Лазарова
17:45 – 18:45 Бънджи за деца Росица Лазарова

Четвъртък

Час Вид Инструктор
18:00 – 19:00 Въздушен обръч за деца Адриана Колева

Петък

Час Вид Инструктор
11:15 – 12:15 Въздушен обръч за деца Адриана Колева
18:15 – 19:15 Бънджи за деца Росица Лазарова

Събота

Час Вид Инструктор
12:30 – 13:30 Въздушни воали/хамак за деца Адриана Колева

Неделя

Час Вид Инструктор
*11:00 – 12:00 Пол денс за деца Десислава Стойчева
17:00 – 18:00 Бънджи за деца Ани Гошева

* В часовете може да се ползват карти “Мultisport”.

Център

График студио Център

Вторник

Час Вид Инструктор
*13:45 – 14:45 Въздушен обръч за деца  Лора

Четвъртък

Час Вид Инструктор
*13:45 – 14:45 Въздушни воали/хамак за деца Лора
*14:45 – 15:45 Пол денс за деца Гергана

Събота

Час Вид Инструктор
*09:45 – 10:45 Въздушна и вертикална акробатика за деца (воали, хамак, пилон) Гергана & Ирина
17:30 – 18:30 Въздушен обръч за деца  Лора

Неделя

Час Вид Инструктор
13:30 – 14:30 Въздушна и вертикална акробатика за деца (воали, хамак, пилон) Диана & Ирина
17:30 – 18:30 Въздушна и вертикална акробатика за деца (обръч, пилон) Диана & Лора

Лозенец

График студио Лозенец

Понеделник

Час Вид Инструктор
*17:30 – 18:30 Въздушен хамак за деца
Ирина Иванова

Вторник

Час Вид Инструктор
*17:30 – 18:30 Въздушен обръч за деца
Лора Илиева

Сряда

Час Вид Инструктор
*17:30 – 18:30 Въздушен хамак за деца
Ирина Иванова

Четвъртък

Час Вид Инструктор
*17:30 – 18:30 Пол денс за деца Диана Терзийска

Събота

Час Вид Инструктор
*10:00 – 11:00 Въздушен обръч за деца
Адриана Колева
*14:30 – 15:30 Въздушни воали за деца
Адриана Колева

Неделя

Час Вид Инструктор
*17:00 – 18:00 Пол денс за деца Гергана Зидарова

* В часовете може да се ползват карти “Мultisport”.